για &

Τοποθεσία

To Ξενοδοχειο Αλκηστις βρίσκεται στο Διακοπτό Αχαΐας και απέχει μόλις 160χλμ από την Αθήνα και 50 χλμ από την Πάτρα. Χάρη στην γεωγραφική του θέση προσφέρεται τόσο για χειμερινές όσο και για καλοκαιρινές αποδράσεις. Έχει το προνόμιο να βρίσκεται πλησίον της θάλασσας και να απέχει μόλις 32 χλμ από την Ιστορική πόλη των Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού.
Διακοπτό - Αχαΐα - Ξενοδοχείο Άλκηστις

Διακοπτό - Αχαΐα

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο Διακοφτό Αχαϊας, σε απόσταση μικρότερη των 2 ωρών από την Αθήνα και 45 λεπτά από την Πάτρα και το λιμάνι της. Βρίσκεται σε απόσταση μόνο 150 μέτρων από την ακτή του Κορινθιακού Κόλπου στην Πελοπόννησο. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί ωραίες παραλίες.

Αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, αφού συνδυάζει τη θάλασσα με το βουνό. Το ξενοδοχείο μας απέχει μόνο λίγα μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό, όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιβιβαστεί για μια απολαυστική βόλτα στο φαράγγι του Βουραϊκού μέσω του Οδοντωτού.

Οδοντωτός Διακοπτού - Καλαβρύτων

Ο οδοντωτός Διακοπτού - Καλαβρύτων αποτελεί ένα τουριστικό αξιοθέατο. Το τρένο έχει τη δυνατότητα να «σκαρφαλώνει» ψηλά, στις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, μέσα από περιοχές με ξεχωριστό ενδιαφέρον περιήγησης. Με μια μοναδική διαδρομή περίπου μιας ώρας που ξεκινά από το Διακοπτό, ο οδοντωτός διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού, περνά από το χωριό Ζαχλωρού και καταλήγει στα Καλάβρυτα. Η διαδρομή 22 χιλιομέτρων που διανύει πραγματοποιείται με ταχύτητα που κυμαίνεται από 30 έως 40 χλμ/ώρα στην απλή γραμμή και από 6 έως 15 χλμ/ώρα στο οδοντωτό κομμάτι.

Δρομολόγια

Αναχωρήσεις από Διακοπτό Αναχωρήσεις από Καλάβρυτα
Αμαξοστοιχία Ώρα Αμαξοστοιχία   Ώρα
1330 09:52 1331 11:04
1332 12:17 1333 13:37
1336 15:07 1337 16:45
Για περισσότερες πληροφορίες και για πώληση εισιτηρίων μπορείτε να μπείτε σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://tickets.trainose.gr/dromologia/?lang=gr
Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να μεταβεί οδικώς στο Διακοφτό αλλά και μέσω του Προαστιακού, με απευθείας σύνδεση από το κέντρο της Αθήνας και το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
ESPA